Luchtbuks

De luchtbuks staat garant voor vermaak, ontspanning en plezier

Bent u nog op zoek naar een recreatieve manier om uzelf te vermaken? Al dan niet in eigen tuin? Ontdek dan zeker eens de luchtbuks, voor sommigen onder jullie misschien ook wel beter gekend als een luchtgeweer of luchtkarabijn. Het is simpel, niet duur en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. ‘Schietplezier’ gegarandeerd!

In deze barre Corona-tijden heeft iedereen er wel last van. Je wilt naar buiten, iets leuks doen maar gezien de huidige maatregelen zijn de mogelijkheden eerder beperkt. Recreatief schieten komt in u op? Een uitstekende keuze, wij helpen u er graag mee op weg.

Een luchtbuks dient niet alleen om katten, duiven, kraaien, … weg te jagen. Het is aan de ene kant wel handig natuurlijk om die problemen op te lossen, dat zeker. Maar een luchtbuks staat ook garant voor plezier, veel plezier. De mogelijkheden zijn uitgebreid en u kan er altijd een eigen inbreng aan geven.

Eén van deze mogelijkheden is bijvoorbeeld toepasbaar in uw eigen tuin: doelen schieten. Heel eenvoudig, niet? Plaats een doel op enkele meters afstand, richt en schiet. Heeft u raak geschoten? Top, op naar het volgende schot.

Genoeg geoefend? Tijd voor een nieuw doel en dat kunnen verschillende dingen zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende schietdoelen in ons aanbod. Maar laat hier gerust ook uw creativiteit de vrije loop. Zo kan u zelf misschien eens proberen om kurken geplaatst op een balk weg te schieten.

Ongeacht welk doel u ook kiest, er is altijd ruimte voor interpretatie. Plezier inbegrepen! Een luchtbuks zal niet snel gaan vervelen.

Na een tijd denkt u misschien: ik wil iets beters, ik wil eens iets anders proberen dan de hele tijd in de roos te schieten? Geen nood, een ander geweer staat al op u te wachten in ons uitgebreid assortiment, upgrademogelijkheden genoeg. En uw luchtbuks? U zal uw zoon of dochter er vast en zeker een groot plezier mee doen!

Bent u nog op zoek naar een leuke en ontspannende manier om uzelf te vermaken in eigen tuin? Kom dan zeker eens langs in onze wapenhandel en ontdek onze waaier aan verschillende mogelijkheden.

Benieuwd naar welk type luchtbuks het best past in uw situatie? Afspraak in de Burgemeester Marresbaan nummer 13 in Riemst, gelegen op 2 minuten van Maastricht.

In de komende weken en maanden nemen wij u graag verder mee op pad doorheen de wondere wereld van Targetshooter. Zo gaan we u bijvoorbeeld nog laten kennismaken met onder andere CO2 pistolen, richtkijkers, … en nog veel meer. Wilt u daar niks van missen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volgens ons zeker via Facebook, LinkedIn en YouTube. Zo blijft u zeker en vast op de hoogte, stay tuned!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *