CO2 pistool

CO2 pistool: recreatief schieten, vermaak staat op nummer 1

In ons blogbericht van vorige week hadden we het al uitvoerig over de luchtbuks. Hierbij stonden plezier en vermaak ongetwijfeld centraal. Maar hebt u het gevoel dat de luchtbuks niet is weggelegd voor u? Ontdek hier dan zeker eens het CO2 pistool .

Een CO2 pistool is uitermate geschikt voor iedereen die graag recreatief schiet. Zoals de naam het misschien al doet vermoeden, wordt er hierbij gebruik gemaakt van CO2. Dit in tegenstelling tot de gekende luchtdruk bij luchtbuksen.

Typerend bij een CO2 pistool zijn de kleine gasflesjes die u ongetwijfeld ooit al eens hebt gezien. Ook wel beter gekend als CO2 patronen die bovendien gevuld zijn met 12 gram. Bij dit recreatieve ‘wapen’ is het zo dat u meestal het verschil niet kan zien tussen een CO2 pistool en een ‘echt’ pistool (afhankelijk van het gekozen model). Dit wordt geïllustreerd op de foto hierboven.

Qua looks, gewicht, … lijken ze treffend op elkaar. Zo kan er ‘semi-waarheidsgetrouw’ geschoten worden waardoor u het gevoel krijgt alsof u een echt pistool in handen hebt. Wilt u dit eigenhandig ontdekken? Dan bent u van harte welkom in onze wapenhandel.

CO2 pistolen zijn te verkrijgen in twee types: met of zonder blowback. Wanneer u bij een wapen met blowback de trekker overhaalt, zal gelijktijdig met het schot de slede naar achteren bewegen. Net zoals bij een ‘echt wapen’. Dit zorgt ervoor dat u het ‘echte’ pistool-gevoel zelf kan ervaren.

Ook zijn ze meestal voorzien van een magazijn en lader waardoor u meerdere keren achter elkaar raak kan schieten. Daardoor wordt het recreatief schieten nog aangenamer en nog ontspannender.

Extra handig, zeker indien u kinderen thuis heeft rondlopen, is de ingebouwde kinderbeveiliging. Afhankelijk van uw situatie dus een echte must-have want zoals het spreekwoord zegt: veiligheid boven alles!

Het CO2 pistool is vrij in de handel verkrijgbaar zonder vergunning. En vooral bedoeld voor recreatief gebruik. Vermaak staat op nummer 1!

Bent u ook nieuwsgierig naar welke type CO2 pistolen wij allemaal in ons kwalitatieve aanbod hebben? Kom dan zeker eens langs in Riemst en laat u adviseren en begeleiden door zaakvoerder Hendrik. Hij helpt u graag verder met een glimlach.

In de komende weken en maanden nemen wij u graag verder mee op pad doorheen de wondere wereld van Targetshooter. Zo gaan we u bijvoorbeeld nog laten kennismaken met onder andere verrekijkers, PCP buksen, richtkijkers , … en nog veel meer. Wilt u daar niks van missen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volgens ons zeker via Facebook, LinkedIn en YouTube. Zo blijft u zeker en vast op de hoogte, stay tuned!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *