Onderhouden van wapens

Elk wapen heeft onderhoud nodig. Dit is niet alleen het reinigen van de loop of het smeren van de zichtbare delen van uw hagelgeweer of kogelgeweer. Op tijd en stond een goede onderhoudsbeurt voorkomt haperingen aan uw jachtwapen of sportwapen. Een nazichtbeurt voorkomt veel en kan ook optredende slijtage van uw geweer vaststellen.

Blauwen

Blauwen of het wapen voorzien van een beschermingslaag, ‘blauwen’ genoemd. Het voorkomt roest aan uw hagelgeweer of kogelgeweer en het verhindert de aantasting van uw wapens. Er bestaan verschillende procedés om wapens te blauwen. Afhankelijk van o.a. het soort materiaal of de opbouw van uw wapen wordt er gekozen welk procedé van toepassing is.

Montage van richtkijkers

Een degelijke montage van uw richtkijker is onontbeerlijk. Er bestaan standaard montages, maar ook specifieke montages. Wij staan u graag bij in de keuze van uw montage en desgewenst schieten we uw wapen ook in.

Herstellingen

Onze wapenwinkel doet een beroep op verschillende wapenmakers die elk in hun deelgebied meester zijn. Wapenhandel Targetshooter heeft voor deze aanpak gekozen omdat de ervaring leert dat echte specialisten zich bezighouden met een specifiek deelgebied van wapens.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien