Zelfverdediging wapens: een verhoogde veiligheid, bij u thuis

Zeker nu de dagen zo kort zijn en de nachten lang, heerst er een groter gevoel van onveiligheid. Hoewel we hopen dat u ze nooit nodig zult hebben, de juiste zelfverdediging middelen kunnen hét verschil betekenen in een noodsituatie. Wat de reden ook mag zijn, een zelfverdediging wapen waarop u kunt vertrouwen, zorgt voor een verhoogde veiligheid bij u thuis.

De indringers een stap voor zijn

Alles begint met een goede monitoring of observatie. Een warmtebeeldcamera zorgt voor een extra paar kijkers. Zowel overdag als ’s nachts, met een warmtebeeldcamera krijgt u een haarscherp beeld van de omgeving. Dit zorgt voor een geruststellend gevoel en als er zich een indringer op uw terrein begeeft, bent u deze alvast een stap voor. 

Wapens voor wettige zelfverdediging

CO2 luchtwapens

Luchtwapens zijn niet-vuurwapens en dus vrij te verkrijgen. Er zijn verschillende soorten geweren op luchtdruk. Lees hier meer over de verschillende soorten.

Pistolen met een CO2 aangedreven systeem zijn erg populair binnen de home defense. Ze zijn vaak meerschots en behoorlijk stil. Ze worden klaargemaakt door middel van een een CO2-vulling. Ontdek ons assortiment online of kom vrijblijvend langs bij ons in Riemst.

Messen

Onze messen zijn blanke wapens en zijn dus tevens vrij te verkrijgen. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan jachtmessen, zakmessen, multitools, … Of neem alvast een kijkje in onze webshop.

Ook benieuwd naar de verschillende zelfverdediging wapens die bijdragen aan uw veiligheid? Kom dan zeker eens langs in Riemst en laat u adviseren en begeleiden door zaakvoerder Hendrik. Of blader alvast eens door ons online assortiment

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *