elektronische oorkappen

Elektronische koptelefoons: maximale bescherming voor uw oren

Het ‘Target’ komt in uw vizier. U staat op het punt uw schot te lossen. De trekker wordt overgehaald. In de wijde omgeving weerklinkt het schot: ‘poef’. De cartouche verlaat de loop. U als schutter merkt er slechts weinig van. Uw hulpmiddel? Een elektronische koptelefoon die uw gehoor optimaal beschermd tegen de luide knal.

Tijdens de jacht of het sportschieten, staan altijd centraal: veiligheid en bescherming. Ongeacht de omstandigheden. Dit beperkt zich niet enkel en alleen tot het juiste schoeisel en de aangepaste uitrusting. Nee, het gaat verder dan dat. Ook gehoorbescherming is een essentieel onderdeel. Een echte must-have.

Iedereen kent het suizen of piepend geluid na een harde knal. De oren doen pijn, om gek van te worden die aanhoudende toon in de oren. Als dat meerdere keren gebeurt kan dit blijvende schade veroorzaken aan het gehoor.

In ons assortiment van Targetshooter hebben wij verschillende types gehoorbescherming. Deze vallen grosso modo onder te verdelen in modellen die permanent het geluid van buitenaf onderdrukken en modellen die enkel de geluiden onderdrukken die schadelijk zijn voor het gehoor. Deze worden ook wel de elektronische koptelefoons genoemd. U kunt bij deze laatste een gesprek voeren, elkaar perfect verstaan. Enkel de luide knallen worden onderdrukt.

U hoort het goed, enkel de hinderlijke geluiden worden weggefilterd of onderdrukt. Deze koptelefoons zorgen voor een heel groot ‘gemak’. Gedaan met het op -of afnemen van de koptelefoon tijdens een activiteit. Zolang de activiteit duurt kan u in alle comfort alles horen en elkaar verstaan zonder de hinderlijke geluiden.

Deze koptelefoons zijn niet alleen nuttig tijdens het schieten, ze zijn ook heel ‘handig’ bij klussen in en om het huis. Daarbij denken we aan het scheren van de haag of het boren van gaten in beton. Zoals u ziet. Mogelijkheden legio waarbij een elektronische koptelefoon permanente schade aan het gehoor voorkomt

Wilt u uw oren beschermen als jager, sportschutter of klusjesman? Kom dan zeker langs in onze wapenhandel en ontdek ons aanbod van degelijke koptelefoons. Een maximaal comfort en een geluiddempende werking krijgt u er altijd bij.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *