schoenen

Stevige schoenen tijdens het schieten: door weer en wind

Comfortabele schoenen zijn tijdens het schieten, één van de meest essentiële onderdelen van uw uitrusting. Stevige schoenen zorgen voor een stabiele houding en stevige grip op de ondergrond.

Degelijke schoenen zijn een must-have bij het schieten. Zo kan er alle in comfort geschoten worden op elk terrein, in weer en wind. Een flinke regenbui? Een drassig gebied om te doorkruisen? Dankzij onze waterdichte schoenen van Hanwag moet u zich geen zorgen meer maken.

Maar niet alleen tijdens de jacht weten deze schoenen hun ‘mannetje’ te staan. Ook tijdens het recreatief schieten, wandelen, doorkruisen van gebergte, … zorgen deze ‘alleskunners’ voor de nodige ondersteuning. Bescherming, comfort en grip staan op nummer 1. In combinatie met de hoogste kwaliteit, de beste materialen en een technologie waarbij we spreken van echte GORE-TEX®.

Iedereen kent het ongemak van slechte schoenen, pijnlijke voeten. De dagen nadien nog last van de voeten na een serieuze wandeling. Schoenen, het is de verbinding tussen ons lichaam en de ondergrond. We lopen, staan, de hele dag op onze benen. Een gemakkelijke schoen biedt comfort en verzorgt de voet.

Wilt u graag op pad gaan met een paar duurzame schoenen die een maximaal comfort garanderen? Kom dan zeker langs bij Targetshooter in Riemst en laat u verrassen door onze uiterst aangename schoenen. Momenteel hebben we zelfs een actie lopen waarbij u maar liefst 20 procent korting krijgt bij de aankoop van een nieuw paar bij inruil van een oud paar schoenen. Klaar voor een paar comfortabele schoenen? Wij zetten de koffie klaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *