Warmtebeeldcamera

Een warmtebeeldcamera van Hikvision, uw trouwe metgezel tijdens de jacht

Wilt u ‘s nachts uw jachtdomein verkennen, alles tot in het kleinste detail waarnemen? Elke minuscule beweging op de voet volgen? Een hert, ree of everzwijn waarnemen in haarscherpe beelden? Dan is een warmtebeeldcamera van Hikvision onontbeerlijk.

Een compacte warmtebeeldcamera, een trouwe metgezel die tijdens de jacht handig van pas kan komen. Een lichtgewicht, altijd binnen handbereik. Wilt u graag:

  • Uw revier afspeuren?
  • Zien welk dier daar in de schemering loopt?
  • De afstand bepalen tot het doel?
  • Ontdekken hoeveel dieren daar verscholen zitten?
  • Aangeschoten wild gemakkelijk terugvinden?

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor het gebruik van een warmtebeeldcamera tijdens de jacht onuitputtelijk. U heeft alles onder controle, niets ontgaat u. In weer en wind, dag en nacht. Er ontsnapt niets aan uw alziend oog.

Deze handige camera bevat verschillende opties om te detecteren. Zo kan u uit 5 verschillende manieren kiezen om warmte en beelden zichtbaar te maken. Een ingebouwde afstandsmeter bepaalt dan weer de afstand tot het object. Uiterst handig tijdens het jagen.

Hetgeen u ziet kan dankzij de warmtebeeldcamera vastgelegd worden op zowel foto als video. De camera’s laten u eenvoudig toe de juiste keuze te maken om het beeld te bewaren.

Bent u nog op zoek naar een compact hulpmiddel voor het zoeken en herkennen van wild? Een eenvoudige manier om snel uw omgeving te overzien? Geen ingewikkelde toestanden? Dan bieden onze Hikvision warmtebeeldcamera’s de perfecte oplossing.

Benieuwd welk model het best bij uw wensen en noden past? Kom dan zeker eens vrijblijvend langs bij Targetshooter en geef uw ogen de kost. Zo tast u in de toekomst zeker en vast niet meer in het duister tijdens de jacht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *